MARUDERM plaukų tonikas nuo plaukų slinkimo, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031052
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų tonikas nuo plaukų slinkimo, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Tonikas nuo plaukų slinkimo yra specialiai sukurtas veiksmingai kovoti su plaukų slinkimu. Šio toniko sudėtyje yra vertingų ingredientų, tokių kaip hidrolizuoti kukurūzai, kviečiai, sojos baltymai, asiūklio ekstraktas, aminorūgščių kompleksas, kofeinas ir biotinas. Kiekvienas iš šių ingredientų atlieka svarbų vaidmenį mažinant plaukų slinkimą, nes palaiko plaukų sveikatą ir stiprumą.

Hidrolizuoti kukurūzų, kviečių ir sojų baltymai padeda išvengti lūžinėjimo, nes stiprina plaukų sruogų struktūrinį vientisumą. Asiūklių ekstraktas skatina sveikų plaukų augimą ir stiprina plaukų sruogas dėl jame esančio mineralinio kiekio. Aminorūgščių kompleksas padeda atkurti bei sustiprinti plaukų sruogas. Kofeinas gali pagreitinti plaukų augimą ir sumažinti plaukų slinkimą, stimuliuodamas plaukų folikulus. Biotinas yra B grupės vitaminas, kuris yra labai svarbus plaukų sveikatai ir palaiko plaukus, kad jie būtų stipresni ir sveikesni.

Specialiai sukurta Maruderm toniko formulė padeda sumažinti plaukų slinkimą ir suteikia plaukams žvilgesio, blizgesio ir apimties. Reguliariai naudojant šis tonikas pagerina bendrą plaukų būklę ir išryškina natūralų jų grožį.

Prieš naudodami plaukų toniką, išplaukite plaukus šampūnu ir kruopščiai išskalaukite. Prieš naudojimą toniko buteliuką gerai suplakite. Plaukų toniku užtepkite masažuodami plaukų šaknis. Nereikalauja skalavimo. Jis tinka kasdieniam naudojimui.

Atsargumo priemonės: Tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Caffeine, Glycerin, Equisetum ArvenseExtract, Biotin, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, HydrolyzedSoy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, PerseaGratissima Oil, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Sodium PCA, Sodium Lactate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Parfum, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: