THE DOCTOR galvos odos serumas Degutas + Ichtiolis SEBO-STOP kompleksas, 89 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8588009351030
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
THE DOCTOR galvos odos serumas Degutas + Ichtiolis SEBO-STOP kompleksas, 89 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

The Doctor pristato dermatologinį degutinį serumą su ichtioliu ir "Sebo-Stop" kompleksu, skirtą kovai su pleiskanomis. Šis serumas tinka visų tipų plaukams, o jo aktyvus ingredientų kompleksas padeda pašalinti galvos odos niežėjimą ir pleiskanojimą, nuraminti sudirgimą ir atgaivinti odą.

Dermatologinis galvos odos serumas padeda sudrėkinti galvos odą ir atsikratyti pleiskanų. Jame yra beržo deguto, ichtiolio, ąžuolo žievės, gluosnio žievės ir apynių spurgų ekstraktų, taip pat mentolio. Degutinis plaukų serumas su ichtioliu ir "Sebo-Stop" kompleksu yra lengvos tekstūros, gerai įsigeria, nepalieka riebios plėvelės ar lipnumo pojūčio. Norint pasiekti maksimalų efektyvumą, serumą reikia naudoti reguliariai, jo nereikia nuplauti.

Sudėtyje deguto + ichtiolio + "Sebo-stop" kompleksas.

* Degutas valo galvos odą, padeda sumažinti sudirgimą, kovoja su pertekliniu riebumu ir pleiskanomis.

* Ichtiolis pasižymi riebalų išsiskyrimą reguliuojančiomis savybėmis, skatina plaukų augimą aktyvindamas plaukų folikulus, taip pat naikina pleiskanų požymius.

* "Sebo-stop" kompleksą sudaro ąžuolo žievės, gluosnio žievės, apynių spurgų ekstraktai, kuris normalizuoja galvos odos riebalinių liaukų veiklą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo plaukų slinkimo, lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo, atkuria plaukų struktūrą per visą ilgį, padeda ilgiau išlikti gaiviems ir švariems, glotniems ir žvilgantiems.

Paskirstytiant galvos odos, švelniai įmasažuoti, paskirstyti šukomis išilgai plaukų. Saugumo priemonės:
patekus į akis, praplauti jas vandeniu.

Aqua, Betula Alba Oil, Ichthammol, Salix Alba Bark Extract, Quercus Robur Bark Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Menthol, Betaine, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: