BALTASIS MUMIJO kremas kūnui, 75 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 22

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
4820058211892
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BALTASIS MUMIJO kremas kūnui, 75 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Pagamintas natūralių ingredientų pagrindu, labai efektyvus, lengvai naudojamas. Kremas puikiai įsigeria, nepalieka jokių pėdsakų.

Sudėtyje yra nepaprastai vertinga medžiaga - baltoji mumijo, kuri yra labai naudinga, taip pat yra mineralų, kremas pasižymi apsauginėmis savybėmis. Rekomenduojamas naudoti kaip papildomas kūno odos priežiūros priemonė, masažui.

„White Mumio“ yra unikali natūralios kilmės medžiaga, kurios savybės jau seniai žinomos ir sėkmingai naudojamos Tolimųjų Rytų medicinoje. Dėl nepaprastų regeneruojančių savybių jis plačiai naudojamas Rytų Sibire, Mongolijoje, Kinijoje, Tibete ir Birmoje.

Naudojimas: nedidelį kiekį masažuojančiais judesiais įtrinti į odą 2-3 kartus dienoje. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Gryceryl Stearate, Oxidized Corn Oil, Izopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol And Polysorbate 60, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Ceatryl Alcohol, PEG - 40 Hydrogenated Castrol Oil, Triethanolamine, Abies Alba Needle Oil, Mumio, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-nitropropan-1,3-diol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: