MARUDERM plaukų tonikas nuo pleiskanų, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031069
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų tonikas nuo pleiskanų, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Tonikas nuo pleiskanų sukurtas siekiant veiksmingai kovoti su pleiskanų problemomis. Šis produktas yra praturtintas tokiais ingredientais kaip prebiotikas, bambuko ekstraktas, sacharido izomeratas, arbatmedžio aliejus ir šalavijų aliejus. Šie kruopščiai atrinkti ingredientai, kad padėtų atsikratyti pleiskanų ir užkirsti kelią naujų pleiskanų susidarymui.

Prebiotikai saugo nuo pleiskanų, palaikydami sveiką galvos odos mikroflorą. Bambuko ekstrakte gausu mineralų, kurie prisideda prie plaukų stiprinimo ir sveikesnio augimo. Sacharido izomeratas padeda sumažinti galvos odos sausumą ir su ja susijusias pleiskanų problemas, giliai drėkindamas. Arbatmedžio aliejus yra žinomas dėl savo raminamųjų ir apsauginių savybių prieš pleiskanas. Šalavijų aliejus padeda pagerinti galvos odos būklę, nes jis ramina ir atgaivina galvos odą.

Toniko naudojimas padeda pagerinti galvos odos drėgmės balansą, sumažinti pleiskanų susidarymą ir užkirsti kelią jų pasikartojimui.

Prieš naudodami plaukų toniką, išplaukite plaukus šampūnu ir kruopščiai išskalaukite. Prieš naudojimą toniko buteliuką gerai suplakite. Plaukų toniku užtepkite masažuodami plaukų šaknis. Nereikalauja skalavimo. Jis tinka kasdieniam naudojimui.

Atsargumo priemonės: tik šoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Inulin, Climbazole, Saccharide Isomerate, Piroctone Olamine, Sorbitol, Fructose, SodiumCitrate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Menthol, Citric Acid, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: