THE DOCTOR galvos odos serumas Pantenolis + Obuolių actas Atstatymas, 89 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8588009351047
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
THE DOCTOR galvos odos serumas Pantenolis + Obuolių actas Atstatymas, 89 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

The Doctor atstatomasis serumas skirtas pažeistiems plaukams ir sausai, pleiskanojančiai galvos odai. Natūralūs jo ingredientai padeda drėkinti galvos odą ir plaukus, kovoti su sausumu ir tempimo pojūčiu bei atkurti plaukų struktūrą.

Atstatomasis galvos odos serumas su pantenoliu ir obuolių actu tinka plaukams, kurie buvo pažeisti dėl dažno formavimo karščiu, dažymo ir agresyvių aplinkos veiksnių poveikio. Šio serumo formulė sujungia veikliąsias medžiagas, specialiai parinktas aktyviam plaukų atstatymui.

Serumas malonaus kvapo ir lengvos tekstūros. Puikiai susigeria nepalikdamas riebios plėvelės ar lipnumo pojūčio. Jį galima naudoti po kiekvieno plaukų plovimo, jo nereikia nuplauti.

Sudėtyje pantenolio ir obuolių acto kompleksas.

* Pantenolis (provitaminas B5) drėkina, maitina ir ramina galvos odą, pašalindamas sudirginimą. Taip pat skatina pažeistos plaukų struktūros atstatymą, drėgmės išlaikymą ir suteikia žvilgesio.

* Natūralus obuolių actas pabrėžia plaukų blizgesį, kovoja su pleiskanomis, suteikia stiprinamąjį poveikį, prisideda prie plaukų tankinimo ir švelnumo.

Paskirstyti ant galvos odos, švelniai įmasažuoti, paskirstyti šukomis išilgai plaukų. Saugumo priemonės: patekus į akis, praplauti jas vandeniu.

Aqua, Urea, Allantoin, Betaine, Glycerin, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone,Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PEG-40Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate,Sodium, Parfum, Phenoxyethanol, Hydroxide, Ethylhexylglycerin

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: