THE DOCTOR galvos odos serumas Karbamidas + Alantoinas Raminantis, 89 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8588009351061
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
THE DOCTOR galvos odos serumas Karbamidas + Alantoinas Raminantis, 89 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

The Doctor pristato raminamąjį serumą su karbamidu ir alantoinu, tinkantį sausos galvos odos ir lūžinėjančių, į susivėlimą linkusių plaukų priežiūrai. Serumo sudėtyje yra šlapalo, alantoino ir niacinamido (vitamino B3).

Karbamido ir alantoino plaukų raminamasis galvos odos serumas aktyviai ramina, minkština ir drėkina galvos odą, padeda sumažinti tempimo pojūtį ir palaikyti vandens ir lipidų balansą.

Serumas malonaus kvapo ir lengvos tekstūros, greitai susigeria, nepalieka riebios plėvelės. Jis tinka įvairių tipų plaukams, tačiau ypač naudingas plaukams, kuriems reikalingas papildomas drėkinimas.

Sudėtyje šlapalo + alantoino kompleksas.

* Alantoinas kovoja su sudirgimais, padeda išlaikyti drėgmę galvos odoje ir plaukų struktūroje, minkština ir lygina, mažina niežėjimą ir pleiskanojimą, atkuria pažeistą struktūrą.

* Karbamidas (Urea) sulaiko drėgmę odoje ir plaukuose, apsaugo nuo jų slinkimo, padeda atkurti plaukus, maitina, apsaugo nuo trapumo, o plaukai tampa lygesni, elastingi ir žvilgantys.

Paskirstyti ant galvos odos, švelniai įmasažuoti, paskirstyti šukomis išilgai plaukų. Saugumo priemonės: patekus į akis, praplauti jas
vandeniu.

Aqua, Urea, Allantoin,Betaine, Glycerin, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Parfum, Phenoxyethanol, Hydroxide, Ethylhexylglycerin

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: