REISTILL briliantinė dulksna plaukų blizgesiui, 150 ml

Pridėti prie pageidavimų

15,89 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 64

Užsakę šias prekes gausite: 3 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032568305619
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
REISTILL briliantinė dulksna plaukų blizgesiui, 150 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Reistill Hair Care dėka kasdienė plaukų priežiūros rutina pavirs tikru malonumu.

Briliantinė dulksna plaukų blizgesiui,su argano aliejumi ir šilko proteinais

Reistill purškiklis skirtas visų tipų plaukams maksimaliam blizgesiui suteikti. Purškiklio sudėtis praturtinta argano aliejumi, šilko proteinais, vitaminais ir antioksidantais, kurie apsaugo plaukus nuo išorinių pažeidimų: saulės, jūros vandens ar chloro. Šilko proteinai padengia plauką apsaugine plėvele. Maksimaliai maitina ir atstato sausus, pažeistus ir dažytus plaukus, suteikia jiems blizgesio. Neleidžia plaukų galiukams skilinėti. Plaukai tampa švelnūs, blizgantys, jų neapsunkinant.

Argano aliejus, dažnai vadinamas skystu auksu, tai vienas populiariausių ingredientų plaukų priežiūros kosmetikoje. Argano aliejuje yra rekordinis kiekis polinesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat sterino, skvaleno, vitaminų A, E, F. Tai veiksminga plaukų priežiūros priemonė, atkurianti lūžinėjančių, pažeistų ir suskilinėjusių plaukų galiukų struktūrą, suteikdama jiems sveiko žvilgesio, minkštumo ir švelnumo.

Gerai supurtykite buteliuką, užpurkškite nedidelį kiekį priemonės ant drėgnų, šampūnu ištrinktų, bet rankšluosčiu nusausintų plaukų, nenuskalaukite. Toliau plaukus formuoti kaip įprasta.

Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat.,Parfum (Fragrance), Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Oil (Argania Spinosa Kernell Oil)

REISTILL - tai profesionali itališka kosmetika sukurta intensyviai plaukų priežiūrai. Tai tikras atradimas toms, kurios nori džiaugtis tobulais bei itin išpuoselėtais plaukais.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: