ORGANIC MIMI šampūnas-šveitiklis stiprinamasis ir atstatomasis Jūros druska ir imbieras, 280 g

Pridėti prie pageidavimų

5,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
8606032061327
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ORGANIC MIMI šampūnas-šveitiklis stiprinamasis ir atstatomasis Jūros druska ir imbieras, 280 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

ORGANIC MIMI – tai puikus kosmetikos prekės ženklas su natūraliais ingredientais, užburiančiais aromatais, malonia tekstūra ir efektyviais rezultatais plaukams, veidui ir kūnui.

Neapsakomas malonumas be kompromisų!

Šampūno šveitiklio pagrindą sudaro jūros druska, imbiero ekstraktas ir ekologiškas taukmedžio sviestas - tikra plaukų ir galvos odos priežiūra. Išlaiko švaros ir gaivumo pojūtį, stiprina ir atkuria nusilpusius ir pažeistus plaukus. Jūros druska giliai valo galvos odą, apsaugo nuo pleiskanų ir suteikia plaukams papildomos apimties. Ekologiškas taukmedžio sviestas maitina ir drėkina plaukus, atkuria skilinėjančius galiukus, stiprina plaukų folikulus, suteikia plaukams žvilgesio ir spindesio. Imbiero ekstraktas stiprina plaukų folikulus.

Paskirstykite ant drėgnos galvos odos ir plaukų, švelniai įmasažuokite ir nuplaukite šiltu vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Sea Salt, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Butyrospermum Parkii Butter*, Zingiber Officinale Extract, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, CI 19140 *- ingredients from organic farming

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: