-25% COLLAGEN BUILDER Vegan su cinku, selenu, hialuronu ir acerola, 60 vnt

COLLAGEN BUILDER Vegan su cinku, selenu, hialuronu ir acerola, 60 vnt

Pridėti prie pageidavimų

14,99 €

19,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 60

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
4751028870255
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
COLLAGEN BUILDER Vegan su cinku, selenu, hialuronu ir acerola, 60 vnt
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Augalinis kolagenas – kas tai?

Kolagenas – tai išskirtinis baltymas, kuris sudaro mūsų organizmo jungiamojo audinio pagrindą.

Kolagenas yra būtina statybinė medžiaga mūsų sausgyslių, raumenų, audinių ir raiščių sudėtyje. Tai baltymas, atsakingas už mūsų plaukų, odos, nagų ir sąnarių tvirtumą bei struktūrą. Rinkoje esantis kolagenas dažniausiai yra gyvulinės kilmės, tačiau yra ir vadinamasis augalinis kolagenas.

Kolageno gamyba su amžiumi natūraliai mažėja, taip pat ji sulėtėja dėl kasdienio užterštumo ir laisvųjų radikalų poveikio, todėl nustatyta, kad papildant mūsų racioną kolagenu, žymiai pagerėja plaukų, odos, nagų ir sąnarių būklė bei išvaizda, taipogi tokiu būdų užkertamas kelias kolageno praradimui ateityje. Augaliniu kolagenu dar vadinami hidrolizuoti kviečių baltymai (kviečių baltymų olegopeptidai), kurie turi panašių savybių kaip kolagenas ir yra tinkamiausia alternatyva gyvulinės kilmės kolagenui. Kviečių gemalų ekstraktas (hidrolizatas) išgaunamas iš natūralių kviečių baltymų. Šis procesas grindžiamas separaciniu valymu ir džiovinimu purškiant.

Augalinio kolageno gamyba yra brangus aukštosiomis technologijomis grindžiamas procesas, todėl šis produktas dar nėra plačiai pristatomas rinkoje. Augalinio kolageno pranašumas yra jo žymiai mažesnė molekulinė masė, dėl ko jis turi geresnę įsiskverbimo galią. Todėl būtinos aminorūgštys, vitaminai ir augalų ekstraktai patenka tiesiai į dermą, sausgysles ir kremzles, o tai skatina nuosavo kolageno ir elastino sintezę. Senieji kolageno pluoštai su amžiumi ardosi, o augalinio kolageno dėka jų vietoje gaminasi nauji.

Kolageno formulę pagerina vitaminas C ir hialurono rūgštis, kurie taip pat turi kolageno išsaugojimo savybių, nes juose yra ląsteles stiprinančių polifenolių, adaptogenų ir flavonoidų. Šie komponentai savo baltyminės sudėties dėka skatina raumenų, kremzlių, odos, plaukų ir nagų regeneraciją, kaip ir gyvulinės kilmės papildai. Šios medžiagos taip pat apima augalinio biotino, glicino, prolino ir hidroksiprolino šaltinius. Be visų aukščiau išvardytų dalykų, jie teigiamai veikia virškinimo procesą.

Vitaminas C skatina normalią kolageno gamybą, kuri yra būtina normaliam odos, kraujagyslių, kaulų, kremzlių ir dantų funkcionavimui. Vitaminas C padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.

Cinkas padeda užtikrinti normalią riebalų rūgščių apykaitą, skatina normalią baltymų sintezę. Cinkas padeda palaikyti plaukų, nagų ir odos sveikatą, taip pat apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso.

Selenas padeda palaikyti plaukų ir nagų sveikatą, skatina normalų imuninės sistemos funkcionavimą ir apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso.

Vitaminas D padeda palaikyti kaulų ir dantų sveikatą, imuninę sistemą ir raumenų funkciją, be to, vitaminas D reikalingas ląstelių dalijimosi procesui.

Sudedamosios dalys: lipnumą reguliuojanti medžiaga: mikrokristalinė celiuliozė, kviečių želmenų ekstraktas, granuliuota L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis, acerola - laukinių saldžiųjų vyšnių (Malpighia glabra) vaisių ekstraktas, cinko citratas, stabilizatorius: hidroksipropilmetilceliuliozė, selenu papildytos mielės, stabilizatoriai: karboksimetilceliuliozė, riebalų rūgščių magnio druskos; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas.

2 tabletėse yra:

RMV*, %

Kviečių želmenų ekstraktas (1:1)

300 mg

-

Vitaminas C ir ir acerola ekstraktas (Malpighia glabra)

206 mg

257,5%

Hialurono rūgštis

100 mg

-

Cinkas

20 mg

200%

Selenas

110 µg

200%

Vitaminas D

10 µg

200%

RMV* - referencinė maistinė vertė

Gamintojas: SIA “Diet Market”, Brivibas 214 m-2, Riga, LV-1039, Latvija

Vartojimas: suaugusiems žmonėms vartoti po 2 tabletes per dieną po valgio užsigeriant puse stikline vandens.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje, 15-25°C temperatūroje.

Sudedamosios dalys: lipnumą reguliuojanti medžiaga: mikrokristalinė celiuliozė, kviečių želmenų ekstraktas, granuliuota L-askorbo rūgštis, hialurono rūgštis, acerola - laukinių saldžiųjų vyšnių (Malpighia glabra) vaisių ekstraktas, cinko citratas, stabilizatorius: hidroksipropilmetilceliuliozė, selenu papildytos mielės, stabilizatoriai: karboksimetilceliuliozė, riebalų rūgščių magnio druskos; lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas.2 tabletėse yra:RMV*, %Kviečių želmenų ekstraktas (1:1)300 mgVitaminas C ir ir acerola ekstraktas (Malpighia glabra)206 mg257,5%Hialurono rūgštis100 mgCinkas20 mg200%Selenas110 µg200%Vitaminas D10 µg200%RMV* - referencinė maistinė vertė

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: