ORGANIC MIMI šampūnas-šveitiklis Jūros druska ir mėta, 280 g

Pridėti prie pageidavimų

5,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 22

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8606032061334
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ORGANIC MIMI šampūnas-šveitiklis Jūros druska ir mėta, 280 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

ORGANIC MIMI – tai puikus kosmetikos prekės ženklas su natūraliais ingredientais, užburiančiais aromatais, malonia tekstūra ir efektyviais rezultatais plaukams, veidui ir kūnui.

Neapsakomas malonumas be kompromisų!

Išlaiko švaros ir gaivumo pojūtį, ideali priežiūra visų tipų plaukams. Jūros druska giliai valo galvos odą, apsaugo nuo pleiskanų ir suteikia plaukams papildomos apimties. Simondsijų aliejus atgaivina ir stiprina plaukus, skatina plaukų augimą ir apsaugo nuo slinkimo.
Ekologiškas pipirmėčių ekstraktas pasižymi tonizuojančiu ir vėsinančiu poveikiu, grąžina plaukams natūralų žvilgesį ir spindesį.

Paskirstykite ant drėgnos galvos odos ir plaukų, švelniai įmasažuokite ir nuplaukite šiltu vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.
"

Sea Salt, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Mentha Piperita Leaf Extract*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Mentha Arvensis Leaf Oil, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, CI 19140, CI 42090 *- ingredients from organic farming

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: