REISTILL šampūnas sausiems plaukams, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032568305008
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
REISTILL šampūnas sausiems plaukams, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Reistill Hair Care dėka kasdienė plaukų priežiūros rutina pavirs tikru malonumu.

Šampūnas su šilko proteinais ir Bio migdolų bei medaus ekstraktais maitina ir apsaugo sausus bei pažeistus plaukus.

Reistill šampūnas skirtas normalių ir sausų plaukų kasdienei priežiūrai. Šampūno sudėtis praturtinta šilko proteinais ir saldžiųjų migdolų ekstraktu bei medumi. Maksimaliai maitina sausus plaukus ir apsaugo juos nuo pažeidimų. Šilko proteinai suteikia plaukams šilkinio švelnumo ir blizgesio. Plaukai tampa švelnūs, blizgantys ir stiprūs.

Migdolų ekstrakte yra natūralių aliejų, kurie gali padėti drėkinti plaukus ir galvos odą. Migdolų aliejuje gausu vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas E ir magnis, kurie gali suteikti blizgesio ir stiprumo. Jis taip pat turi drėkinančių savybių ir padeda padaryti plaukus mažiau trapius.

Paskirstyti nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, gerai įmasažuoti, tada palikti kelioms minutėms, po to gerai išskalauti vandeniu. Jei reikia pakartokite procedūrą. Geresniam rezultatui pasiekti naudokite kondicionierių. Toliau plaukus formuoti kaip įprasta.

Aqua, Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Sodium Cocoyl Glutamate, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Mel, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Glycerin, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycol Cetearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: