THE DOCTOR galvos odos serumas Varnalėšų energija su 5 Žolelėmis, 89 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 14

Prekės kodas :
8588009351016
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
THE DOCTOR galvos odos serumas Varnalėšų energija su 5 Žolelėmis, 89 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

The Doctor stiprinamasis serumas su žolelėmis tinka praradusiems gyvybingumą ir lūžinėjantiems, linkusiems slinkti plaukams prižiūrėti. Jo formulėje yra varnalėšų, dilgėlių, lubinų, azijinės centelės ir gelsvės ekstraktų. Serumas maitina ir stiprina plaukus, užkertant kelią ankstyvam plaukų slinkimui.

Serumas yra lengvos tekstūros, greitai susigeria ir neapsunkina plaukų, jo nereikia nuplauti. Jo sudėtyje esantys žolelių ekstraktai visapusiškai rūpinasi plaukų sveikata ir grožiu.

Sudėtyje 5 žolelių kompleksas.

* Varnalėšų šaknų ekstraktas prisotina galvos odą ir plaukus naudingomis medžiagomis, sustiprina plaukus, gerina plaukų folikulų veiklą, todėl sumažėja plaukų slinkimas ir pagerėja augimas. Be to, ekstraktas prisideda prie plaukų glotnumo ir žvilgesio, apsaugo nuo galiukų skilinėjimo.

* Dilgėlių ekstraktas kovoja su sudirgimu ir ramina galvos odą. Skatina plaukų augimą ir stiprina jų struktūrą per visą ilgį.

* Azijinės centelės ekstraktas ramina galvos odą ir saugo ją nuo neigiamų aplinkos veiksnių.

* Gelsvės ekstraktas pagreitina plaukų augimą ir padeda juos padaryti švelnesnius, žvilgančius, suteikia papildomos apimties.

* Lubinų ekstraktas savo ruožtu apsaugo plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir stiprumo.

Paskirstyti ant galvos odos, švelniai įmasažuoti, paskirstyti šukomis išilgai plaukų. Saugumo priemonės: patekus į akis, praplauti jas vandeniu.

Aqua, Arctium Lappa Root Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Levisticum Officinale Leaf Extract, Betaine, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: