MARUDERM veido serumas su azelaino rūgšties tirpalu 10%, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 44

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030864
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido serumas su azelaino rūgšties tirpalu 10%, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Sukurtas %10 azelaino rūgšties pagrindu, padeda išlyginti odos paviršių ir suvienodinti odos atspalvį, sumažindamas dėmių atsiradimą. Praturtintas hialurono rūgštimi, pantenoliu ir aminorūgštimis, kad intensyviai drėkintų odą. Suteikia odai glotnų, tolygų odos atspalvį ir spindinčią išvaizdą. Idealiai tinka tiems, kurių oda linkusi į paraudimą, šis serumas ramina odą.

10% azelaino rūgšties formulė: dėl nepriekaištingo grynumo azelaino rūgštis sprendžia daugybę problemų – nuo paraudimo iki nelygios pigmentacijos, todėl oda tampa subalansuota ir skaistesnė.

Ryte ir vakare masažuodami užtepkite kelis lašus serumo ant švarios odos.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Polyglycerin-6, Azelaic Acid, Niacinamide, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Proline, Threonine, PCA, Alanine, Aspartic Acid, Isoleucine, Serine, Valine, Histidine, Phenylalanine, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: