MARUDERM veido tonikas su azijinės centelės ekstraktu, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030895
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido tonikas su azijinės centelės ekstraktu, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Tai valomasis ir balansuojantis tonikas, kuris ramina odą, padeda poroms "kvėpuoti". Sudėtyje yra azijinės centelės ekstrakto, kuris padeda nuraminti odos jautrumą. Praturtintas keramidais ir hialurono rūgštimi padeda drėkinti ir atgaivinti odą.
​Tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

Azijinės centelės ekstraktas: turtingas aminorūgščių, beta karotino ir fitojunginių, šis natūralus ingredientas turi galingą odą raminantį poveikį.

Keramidai: stiprina natūralų odos barjerą, sulaiko drėgmę ir apsaugo nuo aplinkos veiksnių.

Pantenolis: giliai drėkina ir mažina paraudimą.

Hialurono rūgštis: garsėjanti savo drėgmę sulaikančiomis savybėmis, užtikrina, kad jūsų oda išliks sudrėkinta, putli ir jaunatviška.

Suvilgykite vatos diskelį toniku ir valykite veidą ir kaklą, vengiant sričių aplink akis. Skalauti nereikia.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycerin, Ceramide NP, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arctium Lappa Root Extract, Arnica Montana Flower Extract, Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Achillea Millefolium Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Lecithin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Sodium Benzoate , PPG-26-Buteth-26, Tetrasodium EDTA

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: