Nauja DR. SEA šveitiklis veidui švelnus su vynuogių kauliukų aliejumi ir citrina, 100 ml

DR. SEA šveitiklis veidui švelnus su vynuogių kauliukų aliejumi ir citrina, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

13,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 54

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7293720020448
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR. SEA šveitiklis veidui švelnus su vynuogių kauliukų aliejumi ir citrina, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Dr. Sea - Izraelio grožio prekės ženklas, naudojantis natūralią Negyvosios jūros mineralų galią. Kasdien tobulėja ir padeda išlaikyti jūsų odos jaunystę, sveikatą ir natūralų grožį. Siūlydami profesionalią kosmetiką su itin efektyviais komponentais kasdieniam naudojimui, siekia būti šiuolaikinių žmonių pasirinkimu.

Misija pagrįsta ilgamete patirtimi ir žiniomis. Įmonė kuria produktų asortimentą, kuriame derinamos pažangiausios technologijos ir ingredientai, kad jūsų oda būtų aprūpinta viskuo, ko reikia jos sveikatai ir grožiui.

Tinka visų tipų odai. Ši priemonė rafinuotai valo ir švelniai poliruoja odą. Sudėtyje yra minkštinamųjų ir valomųjų ingredientų kruopščiam valymui, kurių pagrindą sudaro energinio aktyvumo citrinų rūgšties ekstraktas ir vynuogių kauliukų aliejus. Alantoinas ramina ir atkuria odą. Šveitiklis prisotina odą vitaminų ir mineralų, tonizuoja ir minkština ją.

Sukamaisiais judesiais užtepkite didelį kiekį ant švarios drėgnos odos. Venkite akių srities. Gerai nuplaukite drungnu vandeniu. Priežiūrą rekomenduojama papildyti „Dr. Sea“ serijos drėkinamuoju arba maitinamuoju kremu. Rekomenduojama naudoti du tris kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Nylon 6, Cocamide DEA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin, Citral, Parfum, Allantoin, Disodium EDTA, Citric Acid, Maris Sal (Dead Sea), Vitis Vinifera Seed Oil, CI 47005

DR. SEA savo asortimente siūlo kremus, veido tonikus, veido kaukes, šveitiklius, kūno priežiūros priemones, šampūnus, kaukes ir kitas plaukų priežiūros priemones. Be Izraeliui tradicinių ingredientų, naudojami savo veiksmingumą pateisinusius ir vartotojų labai vertinamus komponentus, tokius kaip retinolis, hialurono rūgštis, peptidai, prebiotikai, koloidinis auksas ir kiti ingredientai.

Tai prekės ženklas, naudojantis natūralią Negyvosios jūros mineralų galią.

Gamintojas D.S.P. DOCTOR SEA COSMETICS Ltd., Izraelis.

Atsakingas asmuo: Center for Testing and European Certification-CTEC Engures 5, LV-2016 Jurmala, Latvija. mail: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: