ECOLATIER URBAN micelinis vanduo jautriai odai, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 24

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8606032060559
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER URBAN micelinis vanduo jautriai odai, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

"ECOLATIER® URBAN" serija - tai odos ir plaukų priežiūros linija, skirta kasdieniam naudojimui ir pasižyminti taršą mažinančiu poveikiu.

Priemonė švelniai ir veiksmingai pašalina makiažą ir nešvarumus nuo veido ir kaklo zonos. Į sudėtį įeinantys natūralūs ingredientai drėkina ir maitina odą, paruošia veidą tolimesnei priežiūrai ir suteikia švaros pojūtį, leidžia odai "kvėpuoti". Alavijų sultys švelniai valo ir drėkina odą, turi raminamąjį poveikį. Šilkmedžio ekstraktas puikiai maitina ir drėkina odą. Dėl jo oda tampa neįtikėtinai lygi ir švelni. Raudonojo krotonmedžio ekstraktas (drakono kraujas), moringos ekstraktas, vitaminai B5, B6, C, E gerina odos barjero funkcijas.

Paskirstykite micelinio vandens ant vatos diskelio ir švelniai perbraukite per veidą ir akis kelias sekundes, pašalindami makiažą. Patarimas - švelniai paspauskite ir kelias sekundes palaikykite vatos tamponėlį ant blakstienų, kad suirtų blakstienų tušas ir būtų lengviau jį nuvalyti. Jei reikia, pakartokite. Tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Glycerin, Morus Nigra Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Croton Lechleri Resin Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Propanediol, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: