NIVELAZIONE pėdų antiperspirantas vyrams, gaivumas ir pėdų sausumas, 180 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
5900117009222
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
NIVELAZIONE pėdų antiperspirantas vyrams, gaivumas ir pėdų sausumas, 180 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Rūpinimasis pėdų oda veikia ne tik jų sveikatą, bet ir pasitikėjimą savimi bei komfortą dienos metu. Jei jūsų kojos linkusios prakaituoti arba batai neužtikrina pakankamos ventiliacijos, įsitikinkite, kad namuose visada turite gerą kojų dezodorantą. Ši priemonė, turi apsaugos nuo per didelio prakaitavimo, o kartu ir nemalonaus kvapo atsiradimui. Suteikia komfortą ir sausumą visą dieną ir nesausina odos, išlaikydamas optimalų drėgmės kiekį ląstelėse.

Prieš naudojimą gerai suplakti. Išpurkškite pakankamą kiekį primonės ant švarių sausų kojų ir tarp pirštų.
PAVOJINGA. Itin degus aerozolis. Slėginė talpykla: Kaitinant gali sprogti. Laikyti toli nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ir kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Nepurkšti ant atviros liepsnos ar kitų uždegimo šaltinių. Nedurkite ir nedeginkite net po naudojimo. Saugoti nuo saulės spindulių. Nelaikykite aukštesnėje nei 50C/122F temperatūroje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Naudokite tik taip, kaip nurodyta. Venkite įkvėpti aerozolio. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai skalaukite vandeniu. Išimkite kontaktinius lęšius, jei yra ir tai lengva padaryti. Toliau skalaukite.
Tik išoriniam naudojimui.

Butane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Isobutane, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Cannabis Sativa Seed Oil, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: