MARUDERM plaukų aliejus atkuriamasis, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031090
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų aliejus atkuriamasis, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Atkuriamasis plaukų aliejus sukurtas pagerinti plaukų būklę ir išvaizdą. Ši formulė praturtinta maistingais ingredientais, tokiais kaip saldžiųjų migdolų aliejus, argano aliejus, avokadų aliejus, rozmarinų aliejus ir čiobrelių aliejus. Šie natūralūs aliejai buvo specialiai parinkti siekiant padėti atkurti pažeistus plaukus ir apsaugoti nuo galimos neigiamo aplinkos poveikio.

Saldžiųjų migdolų aliejus yra vitaminų ir mineralų šaltinis, skirtas drėkinti ir stiprinti plaukus. Argano aliejus padeda atkurti ir apsaugoti natūralią plaukų struktūrą, nes jame yra daug vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių. Avokadų aliejus giliai įsiskverbia į plaukus, drėkina ir padidina plaukų lankstumą. Rozmarinų aliejus stiprina plaukų folikulus, prisideda prie sveikų plaukų augimo. Čiobrelių aliejus padeda išlaikyti sveiką galvos odą.

Aliejus atkuria pažeistas plaukų sruogas ir sukuria apsauginį sluoksnį nuo galimos žalos ateityje. Be to, šis aliejų mišinys suteikia plaukams natūralų blizgesį ir švelnumą, todėl plaukai atrodo sveiki ir gerai prižiūrimi. Šis produktas padeda pagerinti bendrą plaukų būklę ir išvaizdą, suteikdamas visapusišką plaukų priežiūros sprendimą.

Užtepkite pakankamą kiekį aliejaus ant plaukų šaknų, o po to ant visų plaukų. Palikite veikti nuo 45 minučių iki 2 valandų, tada kruopščiai išplaukite naudojant šampūną. Tinka kasdieniam naudojimui.

Atsargumo priemonės: Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, kruopščiai nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus(Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, CocosNucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea(Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis (Laurel) Leaf Oil, Argania Spinosa Kernel (Argan)Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) LeafOil, Crambe Abyssinica (Abyssinian) Seed Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Parfum,Tocopheryl Acetate

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: