BIO NATURELL šampūnas plaukams su argano aliejumi ir kolagenu, 946 ml

Pridėti prie pageidavimų

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 16

Prekės kodas :
4820168433894
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BIO NATURELL šampūnas plaukams su argano aliejumi ir kolagenu, 946 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Jūsų plaukai atrodys įspūdingai panaudojus Bio Naturell energijos suteikiantį šampūną su argano aliejumi iš Maroko bei kolagenu. Natūralūs ingredientai ir subalansuota formulė kruopščiai pašalina bet kokius nešvarumus, užtikrina aukštos kokybės priežiūrą, regeneraciją ir struktūros stiprinimą. Plaukai įgauna prašmatnaus blizgesio, elastingumo, paklusnumo ir švelnumo.

Argano aliejus yra natūrali priemonė, naudojama plaukų priežiūrai šimtmečius. Jame yra daug vitaminų ir riebalų rūgščių, kurios maitina plaukus iš vidaus ir saugo nuo žalingo išorės poveikio. Kolagenas savo ruožtu padeda išlaikyti plaukų elastingumą, mažina lūžinėjimą irgaliukų skilinėjimą.

Šampūnas yra lengvos tekstūros ir malonaus aromato, todėl plaukų plovimo procesas tampa malonus ir atpalaiduojantis. Jis efektyviai išvalo plaukus nuo nešvarumų ir intensyviai juos prižiūri, todėl plaukai tampa švelnūs ir šilkiniai.

Naudokite Bio Naturell šampūną, kad suteiktumėte plaukams reikiamą priežiūrą ir apsaugą bei mėgaukitės sveikais, stipriais ir žvilgančiais plaukais.

Šampūnas yra didelės talpos, todėl jį galima naudoti ilgai ir mėgautis teikiamu efektu po kiekvieno galvos plovimo.

Paskirstyti ant drėgnų plaukų, įtrinti iki putų susidarymo, nuskalauti vandeniu.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Acacia Seyal Gum Extract (phyto Collagen), Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium -10, Glycol Distearate, Cocamide Mea, Laureth-10, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: