MARUDERM plaukų šampūnas atstatomasis pažeistiems plaukams, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031021
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų šampūnas atstatomasis pažeistiems plaukams, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Šampūnas praturtintas aktyviais komponentais, tokiais kaip aminorūgščių kompleksas, gluosnio žievės ekstraktas, argano aliejus ir kokosų aliejus. Šių ingredientų formulė palaiko struktūrinį plaukų vientisumą ir prisideda prie pažeistų plaukų atstatymo ir stiprinimo. Šampūnas taip pat suteikia plaukams žvilgesio, spindesio ir apimties.

Tepkite ant drėgnų plaukų masažuodami ir suputokite. Po 3-5 minučių nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Jei reikia, pakartokite. Jis tinka kasdieniam naudojimui.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis Patekus plauti dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Arginine, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed CornProtein, Hydrolyzed Wheat Protein, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Sodium PCA, Allantoin, Sodium Lactate, Butylene Glycol, Laureth-9, Sorbitol, TocopherylAcetate, PCA, Citric Acid, Trideceth-5, Amodimethicone, Parfum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Parfum.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: