MARUDERM plaukų kaukė nuo plaukų slinkimo, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030970
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų kaukė nuo plaukų slinkimo, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Kaukė sukurta specialiai efektyviai kovai su plaukų slinkimu, praturtinta vertingais ingredientais, tokiais kaip hidrolizuoti kukurūzai, kviečiai, sojos baltymai, asiūklio ekstraktas, aminorūgščių kompleksas, kofeinas ir biotinas. Kiekvienas ingredientas buvo kruopščiai atrinktas, kad padėtų sumažinti plaukų slinkimą.

Hidrolizuoti kukurūzų, kviečių ir sojų baltymai padeda sustiprinti plaukus, suteikia elastingumo. Asiūklio ekstraktas yra daug silicio dioksido turintis ingredientas, kuris prisideda prie plaukų stiprinimo ir sveikesnio augimo. Aminorūgščių kompleksas atkuria ir stiprina plaukų sruogas, palaikydamas natūralią baltymų struktūrą. Kofeinas gali pagreitinti plaukų augimą, stimuliuodamas plaukų folikulus ir padeda sumažinti plaukų slinkimą. Biotinas yra B grupės vitaminas, kuris yra gyvybiškai svarbus plaukų sveikatai ir palaiko plaukus, kad jie būtų stipresni ir sveikesni.

Užtepkite pakankamą kiekį priemonės ant drėgnų ir švarių plaukų masažuodami. Palikite kaukę ant plaukų 15-30 minučių. Tada išskalaukite plaukus. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Dimethicone, Cetearyl Alcohol,Glycerin, Dimethiconol, Ceteareth-25, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Caffeine,Amodimethicone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea)Butter, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Macadamia Integrifolia (MacadamiaNut) Seed Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, HydrolyzedWheat Protein, Propylene Glycol, Trideceth-5, Persea Gratissima (Avocado) Oil,Sodium PCA, Sodium Lactate, Tocopheryl Acetate, Oleanolic Acid, BiotinoylTripeptide-1, Arginine, Aspartic Acid, Citric Acid, PCA, Glycine, Alanine,Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Bitoin, Apigenin, Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin, Laureth-9, PEG-40Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Butylene Glycol, Polyquaternium-10,Parfum.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: