MARUDERM plaukų kondicionierius atstatomasis pažeistiems plaukams, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031045
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų kondicionierius atstatomasis pažeistiems plaukams, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Atstatomasis kondicionierius praturtintais aktyviais komponentais, tokiais kaip aminorūgščių kompleksas, gluosnio žievės ekstraktas, argano aliejus ir kokosų aliejus. Ši kompozicija skirta padėti atstatyti pažeistus plaukus, taip sustiprinant natūralią plaukų struktūrą ir suteikiant efektyvią plaukų priežiūrą.

Aminorūgščių kompleksas yra vienas iš pagrindinių plaukų statybinių blokų ir padeda atkurti bei atnaujinti plaukas. Gluosnių žievės ekstraktas turi galvos odą raminančių savybių ir gali prisidėti prie sveikų plaukų augimo. Argano aliejus drėkina ir maitina plaukus, turėdamas daug vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių, taip minkštindamas ir stiprindamas plaukų sruogas. Kokosų aliejus giliai drėkina plaukus, suteikia blizgesio ir švelnumo.

Užtepkite pakankamą kiekį priemonės įmasažuodami į švarius drėgnus plaukus ir galvos odą. Palikite 5-10 minučių, tada nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Atasrgumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Dimethicone, Cetearyl Alcohol,Glycerin, Dimethiconol, Ceteareth-25, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Arginine, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, HydrolyzedSoy Protein, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aspartic Acid, Citric Acid, PCA,Glycine, Alanine, Serine, Valine, Threonine, Isoleucine, Proline, Phenylalanine,Histidine, Trideceth-5, Sodium PCA, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate, Amodimethicone, Laureth-9, Sorbitol, Butylene Glycol,Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Parfum

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: