MARUDERM plaukų kondicionierius nuo pleiskanų, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031014
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų kondicionierius nuo pleiskanų, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Kondicionierius nuo pleiskanų praturtintas aktyviais ingredientais, kurie visapusiškai prižiūri plaukus ir galvos odą, taip pat padeda sumažinti pleiskanų susidarymą. Jo formulėje esantys aktyvūs ingredientai, tokie kaip prebiotikas, bambuko ekstraktas, sacharido izomeratas, arbatmedžio aliejus ir šalavijų aliejus, padeda palaikyti tinkamą galvos odos pusiausvyrą ir pagerinti plaukų drėgmės balansą.

Užtepkite pakankamą kiekį priemonės įmasažuodami į švarius drėgnus plaukus ir galvos odą. Palikite 5-10 minučių, tada nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua , Dimethicone,Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Dimethiconol, Climbazole, Ceteareth-25, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, SalviaOfficinalis (Sage) Oil, Amodimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Saccharide Isomerate, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, RosmarinusOfficinalis (Rosemary) Leaf Extract, Inulin,Polyquaternium-10, Trideceth-5, Sorbitol, Laureth-9, Butylene Glycol,Tocopheryl Acetate, Fructose, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol,Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Parfum.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: