DR CLINIC kondicionerius nuo pleiskanų, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
8680923338231
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kondicionerius nuo pleiskanų, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Atsisveikinkite su pleiskanomis ir pasveikinkite sveikus ir gražius plaukus su plaukų kondicionieriumi nuo pleiskanų! Kondicionierius padeda kovoti su pleiskanomis, nuraminti galvos odą, apsaugo nuo sudirgimo. Plaukai tampa minkšti ir švelnūs.

Jis tinka visų tipų plaukams ir yra pakankamai švelnus naudoti kiekvieną dieną. Atsisveikinkite su susivėlusiais plaukais ir džiaukitės švelniomis ir žvilgančiomis sruogomis. Be to, kondicionierius pamaitins ir atstatys suskilinėjusius plaukų galiukus.

Išplaukite plaukus šampūnu, gerai išskalaukite. Kondicionierių paskirstykite per visą plaukų ilgį. Jeigu plaukai linkę greitai susiriebaluoti, nedėkite kondicionieriaus ant plaukų šaknų. Palaikykite bent 2 minutes ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Amodimethicone, Trıdeceth-12, Cyclopentasıloxane, Dımethıcone, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Rosmarinus Offıcinalis Leaf Extract, Allium Sativum Bulb Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Thymus Vulgaris Leaf Extract, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl salıcylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Linalool.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: