SHIK Nectar dušo želė Braškių macaroons, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
4823107602320
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
SHIK Nectar dušo želė Braškių macaroons, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Shik Nectar dušo želė švelniam odos valymui ir vitaminų prisotinimui kasdienį dušą pavers malonumu, apgaubtu gardžiais mėgstamų vaisių ir šokoladinių desertų aromatais. Švelnios konsistencijos produkto sąlytis su vandeniu sukuria švelnias, šilkines putas, kurios padeda švelniai išvalyti odą, nepažeidžiant jos natūralaus komforto. Jaukus, apgaubiantis mėlynių deserto aromatas apgaubs jus žavingu švelnumo debesiu, išsklaidys rūpesčius ir pripildys ramybės. Sudėtyje yra natūralių ekstraktų ir pantenolio. Kasdienės vandens procedūros taps tikru malonumu su Shik dušo želė.

Sultingų ir prinokusių braškių aromatas akimirksniu nukels į vasaros sodą. Natūralus braškių ekstraktas, vitaminas E ir pantenolis gelyje padarys jūsų odą lygią, švelnią ir elastingą. Dušo želė švelniai pašalina įvairius nešvarumus, suteikdama švaros, gaivumo, energijos ir geros nuotaikos pojūtį!

Paskirstyti ant drėgnos kūno odos, nuplauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui.

Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Glycerin, Polyquaternium-7, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Tocopheryl Acetate , Panthenol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 14720

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: