MARUDERM plaukų tonikas atstatomasis pažeistiems plaukams, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 38

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031076
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų tonikas atstatomasis pažeistiems plaukams, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Atstatomasis tonikas - tai plaukų struktūrinį vientisumą palaikantis ir gerinantis produktas, sukurtas pagal trichologijos mokslų pažangą. Skirtas pažeistiems plaukams. Jis praturtintas vertingais ingredientais, tokiais kaip aminorūgščių kompleksas, gluosnio žievės ekstraktas, argano aliejus ir kokosų aliejus. Tokios aktyvios formulės dėka tonikas padeda atkurti pažeistas ir lūžinėjančias plaukų sruogas, o plaukai atrodo stipresni, žvilgantys ir elastingi.

Prieš naudodami plaukų toniką, išplaukite plaukus šampūnu ir kruopščiai išskalaukite. Prieš naudojimą toniko buteliuką gerai suplakite. Plaukų toniką paskirstykite įmasažuodami į plaukų šaknis. Nereikalauja skalavimo. Tinka kasdieniam naudojimui.

Atsargumo priemonė: Tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Glycerin, Panthenol, Argania SpinosaKernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Salix Alba Bark Extract, Hydrolyzed SoyProtein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium PCA, SodiumLactate, Tocopheryl Acetate, Arginine, Aspartic Acid, Sorbitol, PCA, Glycine,Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine,Phenylalanine, Phenoxyethanol,Propylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: