MARUDERM valomasis gelis veidui, jautriai odai, švelnus, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030710
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM valomasis gelis veidui, jautriai odai, švelnus, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Dėl savo švelnios formulės gelis efektyviai valo net ir jautrią odą. Drėkina odą ir suteikia gyvybingumo. Praturtintas žolelių ekstraktais ir baltymais, ramina ir maitina odą.

Ramunėlių gėlių ekstraktas: visame pasaulyje žinomas dėl savo raminamųjų savybių.

Alavijo ekstraktas: vienas pagrindinių drėkiklių kosmetikos pramonėje.

Hidrolizuoti kviečių sojų, kukurūzų baltymai: sustiprina odą, minkština ir ramina.

Sukamaisiais judesiais švelniai paskirstykite nedidelį kiekį ant drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu ir nusausinkite.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Panthenol, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Cocamide MIPA, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Sodium PCA, C12-25 Alkyl Benzoate, Tetrasodium EDTA.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: