PERFECT BEAUTY micelinis vanduo valomasis su hialuronu, 500 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 24

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5900117982044
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
PERFECT BEAUTY micelinis vanduo valomasis su hialuronu, 500 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Perfect Beauty micelinis vanduo yra švelnus, bet efektyvus makiažo valiklis, skirtas odai išvalyti ir palaikyti natūralią jos pusiausvyrą. Ši priemonė puikiai tinka tiems, kurie nori lengvo ir veiksmingo būdo pašalinti makiažą, nešvarumus nuo veido, akių ir lūpų, nereikia stipriai trinti ar nuplauti. Formulė sukurta taip, kad būtų švelni odai, todėl tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią.

Micelinis vanduo pritraukia ir pašalina makiažą bei nešvarumus, todėl oda lieka švari, gaivi ir sudrėkinta.

Aktyvūs komponentai, tokie kaip hialurono rūgštis, inulinas ir alantoinas, užtikrina, kad jūsų oda po naudojimo jaustųsi švelni ir elastinga, o tai yra puikus pagrindas odos priežiūrai.

Prieš naudojimą suplakite. Paskirstykite ant vatos diskelio ir švelniai nuvalykite akių sritį, veido, kaklo ir dekoltė zonos odą. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite ryte ir vakare. Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui.

Svarbu: Dėl sudėtyje esančių specialių ingredientų gali pakisti nuosėdų spalva arba jos gali drumstis.

Aqua, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Betaine, Sodium Hyaluronate, Inulin, Allantoin, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Disodium EDTA, BHT, Parfum , Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

PERFECT BEAUTY linija buvo sukurta kasdienei odos priežiūrai. Ją sudaro veido odos priežiūros priemonės. Su optimaliai subalansuotomis veikliosiomis medžiagomis produktai veiksmingai patenkina visus odos poreikius. Unikalios formulės puikiai pasirūpins oda, veikdamos visapusiškai ir sugrąžindamos natūralų spindesį. Sudėtyje naudojami gerai žinomi ingredientai: hialurono rūgštis, kolagenas, vitaminas C, auksas, pro-retinolis, niacinamidas.

Kilmės šalis Lenkija.

Atsakingas asmuo: Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA Sp. z o.o., ul. Jugowicka 10C, 30-443 Kraków, Lenkija. www.farmona.pl

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: