Nauja PERFECT BEAUTY prausimosi gelis veidui su hialuronu, 200 ml

PERFECT BEAUTY prausimosi gelis veidui su hialuronu, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

5,29 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 22

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
5900117982037
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
PERFECT BEAUTY prausimosi gelis veidui su hialuronu, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Perfect Beauty prausimosi gelis yra švelnus, bet efektyvus veido prausiklis, sukurtas išvalyti odą, išlaikant natūralų drėgmės balansą. Šis prabangus veido prausiklis, sukurtas taip, kad tiktų visiems odos tipams, užtikrina kruopštų valymą, nesausina odos. Jo šilkinė tekstūra lengvai slysta per veidą ir virsta švelniomis putomis, kurios pašalina nešvarumus, riebalus ir makiažą, palikdamos odą gaivią ir sudrėkintą.

Šis prausiklis tinka kasdieniam naudojimui, ryte ir vakare, kaip jūsų įprastos odos priežiūros rutinos dalis. Užbaikite savo mėgstamu toniku, serumu ir drėkinamuoju kremu, kad palepintumėte odą.

Aktyvūs komponentai, tokie kaip hialurono rūgštis, pantenolis, niacinamidas ir glicerinas, padeda odai išlikti sudrėkintai ir elastingai.

Užtepkite ant drėgnos odos ir švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite ryte ir vakare. Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Niacinamide, Citric Acid, Lactic Acid, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool.

PERFECT BEAUTY linija buvo sukurta kasdienei odos priežiūrai. Ją sudaro veido odos priežiūros priemonės. Su optimaliai subalansuotomis veikliosiomis medžiagomis produktai veiksmingai patenkina visus odos poreikius. Unikalios formulės puikiai pasirūpins oda, veikdamos visapusiškai ir sugrąžindamos natūralų spindesį. Sudėtyje naudojami gerai žinomi ingredientai: hialurono rūgštis, kolagenas, vitaminas C, auksas, pro-retinolis, niacinamidas.

Kilmės šalis Lenkija.

Atsakingas asmuo: Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA Sp. z o.o., ul. Jugowicka 10C, 30-443 Kraków, Lenkija. www.farmona.pl

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: