MARUDERM kremas veidui su niacinamidu 10%, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 44

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030833
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM kremas veidui su niacinamidu 10%, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Kremo sudėtyje yra 10% niacinamido, padeda sumažinti poras ir reguliuoti riebalų išsiskyrimą. Praturtinta hialurono rūgštimi, pantenoliu ir skvalanu, oda atrodo lygesnė ir skaistesnė. Ši naujoviška formulė yra kruopščiai sukurta taip, kad drėkintų ir sustiprintų jūsų odą.

Stipri niacinamido koncentracija: 10% niacinamido koncentracijos kremas nenuilstamai sumažina poras, sumažina smulkias raukšleles ir sustiprina natūralų odos barjerą.

Hialurono rūgštis: užtikrina, kad jūsų oda išlaikytų drėgmę, suteikia jai putlią, jaunatvišką išvaizdą.

Pantenolis: dažnai vadinamas provitaminu B5, padeda atkurti ir drėkinti odą,suteikia minkštumo.

Skvalanas: natūraliai gautas skvalanas suteikia drėkinimą, nesukeldamas riebumo ir apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Žirnio dydžio kremo kiekį užtepkite ant švarios veido ir kaklo odos, švelniai masažuodami. Naudokite ryte ir vakare, kad pasiektumėte optimalius rezultatus.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Squalane, Sodium PCA, Inulin Lauryl Carbomate, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: