ECOLATIER URBAN kremas rankoms ir kūnui drėkinamasis su pantenoliu, 400 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 39

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8606032060603
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER URBAN kremas rankoms ir kūnui drėkinamasis su pantenoliu, 400 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

"ECOLATIER® URBAN" serija - tai odos ir plaukų priežiūros linija, skirta kasdieniam naudojimui ir pasižyminti taršą mažinančiu poveikiu.

Iš natūralių ekstraktų ir aliejų sudaryta drėkinamoji priemonė prasiskverbia į giliuosius odos sluoksnius ir drėkina bei maitina. Švelni tekstūra ir aktyvioji formulė skatina veiksmingą odos atsigavimą. Reguliariai naudojant produktą palaipsniui gerėja odos struktūra, lygėja jos paviršius, atkuriama vandens ir lipidų pusiausvyra. Kokosų aliejus puikiai išlygina odą, pasižymi maitinamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis, pašalina odos sausumą ir pleiskanojimą, daro ją švelnią ir minkštą. Alijošiaus sultys intensyviai drėkina ir apsaugo odą nuo streso veiksnių. Turi raminamųjų savybių. Pantenolis ramina ir atstato labai sausą, sudirgusią ir pleiskanojančią odą. Jis pasižymi aktyviu drėkinamuoju ir lyginamuoju poveikiu, minkština ir atkuria odą. Raudonojo krotonmedžio ekstraktas (drakono kraujas), moringų ekstraktas, vitaminai B5, B6, C, E gerina odos barjero funkcijas.

Tepkite kremą ant odos ir masažuokite, kol visiškai įsigers. Tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Croton Lechleri Resin Extract, Propanediol, Inulin, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Moringa Oleifera Leaf Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: