MARUDERM kūno gelis stangrinamasis, celiulitą mažinantis, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

11,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 46

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030857
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM kūno gelis stangrinamasis, celiulitą mažinantis, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Specialiai sukurtas kovai su celiulitu, akivaizdžiai stangrina ir tonizuoja odą, todėl ji tampa lygesnė ir stangresnė. Šis anticeliulitinis kremas praturtintas mentoliu ir kofeinu, pantenoliu ir augalų ekstraktais. Padeda išsaugoti stangresnę, tonizuotą ir lygesnę odą.
Padeda pagerinti odos barjerą, todėl oda tampa švelni ir glotni.

Kas sukelia celiulitą?
Tiksli celiulito priežastis nežinoma, tačiau manoma, kad tai yra poodinio jungiamojo audinio ir riebalinio sluoksnio sąveikos rezultatas. Celiulito priežastys gali būti: hormoniniai pokyčiai, genetiniai veiksniai, svorio padidėjimas arba mažėjimas, nesveika mityba, sėslus gyvenimo būdas ar rūkymas. Taip pat spėjama, kad aptempti drabužiai ir per daug sėdėjimo gali sukelti celiulitą.

Norėdami gauti geriausius rezultatus, kasdien gausiai masažuokite problemines vietas.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Alcohol Denat., Menthol, Glycerin, Maltodextrin, Caffeine, Panax Ginseng (Korean Ginseng) Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Panthenol, Allantoin, Carnitine, Equisetum Arvense (Horsetail) Leaf Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Echinacea Angustifolia (Coneflower) Root Extract, Hypericum Perforatum (St. John's wort) Extract, Paulina Cupana (Guarana) Seed Extract, Cysteic Acid, Calcium Pantetheine Sulfonate, Dehydroacetic acid, Microcrystalline Cellulose, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Citric Acid, Benzoic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate , Potassium Sorbate.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: