Varnalėšų aliejus natūralus nuo plaukų slinkimo, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 18

Prekės kodas :
5901845500203
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
Varnalėšų aliejus natūralus nuo plaukų slinkimo, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Varnalėšų aliejus yra praturtintas vertingomis biologiškai aktyviomis medžiagomis, išskirtomis iš varnalėšų šaknų, naudojant superkritinę CO2 ekstrakciją (natūrali technologija), kuri leidžia iš augalinių medžiagų išgauti maksimalų kiekį veikliųjų medžiagų, visiškai išsaugant jų naudingas savybes. Varnalėšų aliejus yra unikalus natūralių biologiškai aktyvių medžiagų kompleksas (lipidai, steroliai, eteriniai ir riebaliniai aliejai, mineralinės druskos, vitaminai, inulinas), kuris blokuoja plaukų slinkimą sukeliančių fermentų veikimą, sustiprina plaukų folikulus.

Aliejus rekomenduojamas naudoti kovai su plaukų slinkimu, jis stimuliuoja plaukų augimą, padeda nuraminti odą, kovoti su pleiskanomis, taip pat suteikia plaukams natūralaus žvilgesio, sustiprina juos ir padeda sumažinti lūžinėjimą.

Aliejų pipete paskirstyti ant galvos odos ir lengvais masažuojamaisiais judesiais įtrinti į šaknis. Uždengti galvą polietileno kepure ir rankšluosčiu. Po 2-3 val. nuskalauti šiltu vandeniu su šampūnu. Profilaktiškai naudoti 2 mėnesius 1-2 kartus per savaitę.

Intensyvus kursas: 3 savaitės kiekvieną dieną. Po 1 mėnesio kursą kartoti.

Saugotis patekimo į akis. Patekus gausiai skalauti vandeniu. Jei reikia kreiptis į gydytoją. Turėkite su savimi pakuotę.

Dėmėsio. Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

Paraffinum Liquidum, Arctium Lappa Root Extract, Trilaureth-4-Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Retinyl Palmitate, Helianthus Annus Seed Oil, Beta-Carotene, Thymus Vulgaris Oil, Vetiveria Zizanoides root Oil, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Elfa Pharm yra kosmetikos prekės ženklas skirtas tiek dermatologinei, tiek kosmetinei odos ir plaukų priežiūrai. Grožis prasideda nuo sveikatos, todėl visos pastangos yra skirtos odos ir plaukų būklei gerinti, tikintis, kad žmonių gyvenimo kokybė pasikeis į gerąją pusę.

Elfa Pharm produktai išsiskiria kokybe ir saugumu. Produktų veiksmingumas grindžiamas integruotu požiūriu, naujoviškomis formulėmis ir itin aktyviomis medžiagomis, kurios pasitvirtino dermatologų ir vaistininkų praktikoje.

Gamintojas Elfa Pharm Poland, Lenkija.

Atsakingas asmuo ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: kontakt@elfapharm.pl

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: