Nauja ECODENTA dantų pasta Reminaralising , 75 ml

ECODENTA Gaivi ir reminalizuojanti dantų pasta, 75 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,79 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
4770001004913
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECODENTA Gaivi ir reminalizuojanti dantų pasta, 75 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Iš žemės gelmių atvežame Jums mineralinio vandens dantų pastą. Tegul mineralinis vanduo iš vieno seniausių Europos gamtos parkų – Nemuno kilpų regioninio parko – suteikia spindesio Jūsų šypsenai. Ši dantų pasta ne tik remineralizuoja ir stiprina emalį, ji taip pat apsaugo dantenas ir suteikia gaivų burnos kvapą.

Sudėtyje yra natrio fluorido (1448 ppm F ̄). 6 m. ir jaunesniems vaikams naudokite žirnio dydžio kiekį. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Kruopščiai valykite dantis su šia pasta du kartus per dieną. Po naudojimo gerai išskalaukite vandeniu. Sudėtyje yra fluorido. Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Glycerin*, Aqua (Mineral water)*, Hydrated Silica*, Hydroxyapatite*, Calcium Carbonate*, Disodium Cocoyl Glutamate*, Xylitol*, Aroma, Calcium Glycerophosphate, Xanthan Gum*, Cellulose Gum*, Pentylene Glycol*, Methyl Diisopropyl Propionamide*, Citric Acid*, Potassium Sorbate*, Sodium Benzoate*, Sodium Fluoride, Limonene.

Natūraliais ingredientais praturtintos, efektyviai veikiančios, malonaus skonio ECODENTA burnos priežiūros priemonės, tarp kurių rasite produktus tinkančius tiek suaugusiesiems, tiek ir vaikams. Kasdienei priežiūrai sukurti inovatyvūs produktai iš laboratorijos iškeliauja tam, kad padėtų jums rūpintis sveikata, švara ir gaiva bei užtikrintų gerą dantų būklę.

Gamintojas UAB „BIOK laboratorija“

Ukmergės g. 451, Klevinė, LT-14199, Vilniaus r., www.bioklab.lt

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: