DR.SANTE purškiklis nuo plaukų slinkimo, atstatomasis Aloe Vera, 150 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 10

Prekės kodas :
4823015923142
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE purškiklis nuo plaukų slinkimo, atstatomasis Aloe Vera, 150 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Purškalas nuo plaukų slinkimo su alaviju padeda kovoti su plaukų slinkimu ir pagerinti jų struktūrą iš vidaus. Apsaugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio, todėl plaukai tampa žvilgantys, lankstūs, paklusnūs ir gyvybingi.

Pagrindinė jo veiklioji medžiaga yra alavijo sultys, kurios padeda išlaikyti plaukų sveikatą ir mažina plaukų slinkimo riziką, maitina ir drėkina plaukus. Lubinų ir nykštukinių palmių ekstrakto dėka plaukai atkuriami per visą jų ilgį. Tinka visų tipų plaukams.

Purškite ant švarių, sausų arba drėgnų plaukų 15-20 cm atstumu. Nenuplaukite. Atsargumo priemonės: jei produkto pateko į akis, nuplaukite vandeniu.

Aqua, Alcohol, Niacinamide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Leaf Extract, Lupinus Albus Extract, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuaxiong Root Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: