DR.SANTE šampūnas atstatomasis Aloe Vera, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

Prekės kodas :
4823015937033
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR.SANTE šampūnas atstatomasis Aloe Vera, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Dr. Sante šampūnas su alaviju skirtas visų tipų plaukams valyti ir atstatyti. Sudėtyje yra natūralių ingredientų, įskaitant labai koncentruotas alavijo sultis, kurios padeda atkurti struktūrą ir padidinti plaukų elastingumą.

Augalinių keramidų ir keratino dėka, šampūnas kruopščiai išvalo nešvarumus, riebalų perteklių ir formavimo priemones, taip pat drėkina ir maitina galvos odą. Nuostabi priemonė plaukų atgaivinimui.

Paskirstykite šampūną ant drėgnų plaukų, suputokite ir išskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite. Atsargumo priemonės: Jei produkto pateko į akis, nuplaukite jas vandeniu.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Butylene Glycol, Oryza Sativa Bran Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Disodium Cocoamphodiacetate, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Cocoyl Glutamate, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-10, Citric Acid, Parfum, DMDM-Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol

Dr. Sante yra prekės ženklas, įkvepiantis moteris būti gražiomis ir pasitikinčiomis savimi. Ekspertai kuria efektyvias ir subalansuotas formules, ypatingą dėmesį skirdami saugiems aktyviems komponentams. Kiekviena serija yra skirta veiksmingai visapusei priežiūrai, kuri išsprendžia individualias problemas. Dr. Santé išsaugo jūsų gyvenimo džiaugsmą, aistrą ir tikslo siekimą.

Kiekviena moteris gali atskleisti savo patrauklumą, rūpindamasi savimi ir savo išvaizda.

Gamintojas ELFA PHARM, Ukraina.

Atsakingas asmuo: ELFA PHARM Polska Сhociw 99, 98-170 Widawa, Lenkija. email: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: