Nauja SKIN627 lakštinė veido kaukė skaistinamoji su vitaminais ir niacinamidu, 22 ml

SKIN627 lakštinė veido kaukė skaistinamoji su vitaminais ir niacinamidu, 22 ml

Pridėti prie pageidavimų

1,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 7

Prekės kodas :
8809696983992
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
SKIN627 lakštinė veido kaukė skaistinamoji su vitaminais ir niacinamidu, 22 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

SKIN627 – mokslo preciziškumas jūsų odos labui.

Dėl pažangių sudėčių ir naujoviškų veikliųjų ingredientų SKIN627 kosmetikos priemonės užtikrina matomus rezultatus ir tuo pat metu rūpinasi ilgalaike odos būkle.

Priemonė praturtinta niacinamidu, taip pat šaltalankio, bijūnų, japoninio sausmedžio, aviečių ir mėlynių ekstraktais turtingais vitaminų. Pasižymi šviesinamuoju poveikiu, atgaivina odą ir suteikia jai sveiką natūralų spindesį.

Atidarę pakuotę išskleiskite kaukę. Uždėkite ją ant švaraus veido. Po 15-20 min. pašalinkite kaukę, o priemonės likučius įmasažuokite į odą.
Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos ar sudirgusios odos. Pasireiškus sudirgimui ar alerginei reakcijai, nustoti naudoti priemonę. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol, Butylene Glycol, Niacinamide(1,000ppm), Hippophae Rhamnoides Extract(0.5ppm), Rosa Centifolia Flower Water, Paeonia Lactiflora Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Carbomer, Triethanolamine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, Linalool

SKIN627 - Korėjos kosmetikos prekės ženklas nustato naujus odos priežiūros standartus. Derindamas pažangius mokslinius tyrimus ir aukščiausios kokybės ingredientus, šis prekės ženklas siūlo produktus, kurie veiksmingai tenkina individualius kiekvieno odos tipo poreikius. Prekės ženklas pelnė K grožio entuziastų pripažinimą dėl savo mokslinio požiūrio į odos priežiūrą ir įspūdingų rezultatų.

Gamintojas Bangagan Cosmetics Co. Ltd., Korėja.
Atsakingas asmuo: SkinCare sp. z o. o. sp.k., ul. Wojska Polskiego 12 05-850 Macierzysz, Lenkija. info@skincare.pl

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: