Nauja BEAUUGREEN Contour lakštinė veido kaukė su alaviju, 23 g

BEAUUGREEN Contour lakštinė veido kaukė su alaviju, 23 g

Pridėti prie pageidavimų

1,89 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 8

Prekės kodas :
8809389032976
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BEAUUGREEN Contour lakštinė veido kaukė su alaviju, 23 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Tobula odos priežiūra rutinos dalis. Švelnus lakštas puikiai priglunda prie veido, o tai puikus sprendimas norintiems prižiūrėti švelnią veido ir akių srities odą, nes rezultatai matomi jau po pirmo panaudojimo. Turtinga veikliųjų ingredientų, leidžia namuose atsipalaiduoti kaip salone.

Priemonė praturtinta alavijo ekstraktu, efektyviai drėkina, glotnina ir atgaivina odą, suteikia jai sveiko natūralaus spindesio. Lakštinė kaukė padeda atgaivinti pavargusią ar paveiktą UV spindulių odą.

Atidarę pakuotę išskleiskite kaukę. Uždėkite ją ant švaraus veido. Po 20-30 min. pašalinkite kaukę, o priemonės likučius įmasažuokite į odą. Nereikia nuplauti.
Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos ar sudirgusios odos. Pasireiškus sudirgimui ar alerginei reakcijai, nustoti naudoti priemonę. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer,Chlorphenesin,PEG-60Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Fragance, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, Caprylhydroxamic Acid, Aloe Barbadensis Leaf juice Powder,Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Maltodextrin.

BEAUUGREEN - tai Korėjos kosmetikos prekės ženklas, kuriame šiuolaikinės technologijos derinamos su gamtos teikiamais privalumais ir siūlomi veiksmingi bei saugūs odos priežiūros produktai. Jis specializuojasi odos priežiūros srityje, ypač populiarių korėjietiškų kaukių ir paakių padelių, kurie greitai užkariavo klientų širdis visame pasaulyje.

Gamintojas Beauty Cosmetic Co., Ltd., Korėja.


Atsakingas asmuo: SkinCare sp. z o. o. sp.k., ul. Wojska Polskiego 12 05-850 Macierzysz, Lenkija. info@skincare.pl

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: