7 DAYS Detox valomoji veido kaukė su kaolinu ir jūros dumbliais, 12 g

Pridėti prie pageidavimų

3,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 16

Prekės kodas :
8056234472863
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS Detox valomoji veido kaukė su kaolinu ir jūros dumbliais, 12 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Kaolino ir dumblių valomoji veido kaukė yra antrasis "7DAYS DETOX" odos valymo sistemos žingsnis. Ši kaukė išvalo poras ir paruošia odą intensyviam drėkinimui su DETOX regeneruojančia veido audinių kauke su fibronektinu ir skvalanu. Dėl sudėtyje esančių dviejų natūralių molių - kaolino ir montmorilonito - kaukė veikia kaip absorbentas, efektyviai sutraukia poras, kovoja su odos netobulumais, o oda tampa lygi ir matinė. Dumblių mišinys yra stiprus drėkinantis antioksidantas, užpildo odos ląsteles naudingais mikroelementais, pasižymi liftingo poveikiu ir pagerina veido spalvą. Kosmetinė kaukė tinka visų tipų odai.

Naudojimas 1. Nusivalykite makiažą. 2. Uždėkite kaukę ir palaikykite 10-15 minučių. 3. Nuimkite kaukę ir nuplaukite veidą vandeniu. 7DAYS DETOX kaukes galima naudoti kaip dalį viso trijų etapų kurso, skirto maksimaliai detoksikuoti odą, arba atskirai.

AQUA, KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERiN, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID. MONTMORILLONITE, OLEIC ACID, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LAMINARIA, DIGITATA POWDER, ALLANTOIN, GLYCERYL OLEATE CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER GLUCONATE, ZINC PCA, ZINC LACTATE, PEG-100 STEARATE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SORBITAN ISOSTEARATE. POLYSORBATE60, POLYSORBATE80, HYDROXYACETOPHENONE,1,2-HEXANEDIOL XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE,MAGNESIUM ASPARTATE, C 77288. C1 77499, CI 77491, PARFUM.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: