ECOLATIER URBAN skystas muilas rankoms ir virtuvei Citrinžolė, 600 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 35

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8606032060832
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER URBAN skystas muilas rankoms ir virtuvei Citrinžolė, 600 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Atsiliepimai (0)

Virtuvės skystas muilas "Lemongrass ECOLATIER® URBAN" yra universalus valiklis, skirtas visų rūšių indams, maisto ruošimo įrankiams, daržovėms ir vaisiams plauti nuo visų nešvarumų.
Augalinės kilmės ir biologiškai skaidžių ingredientų pagrindu sukurta formulė yra ypač ekonomiškas ir aplinkai draugiškas produktas. Jis valo ir pašalina riebalus net šaltame vandenyje, naikina blogus kvapus, lengvai nuplaunamas, nepalieka žymių ant indų ir rūpinasi rankų oda. Citrinžolės ekstraktas švelniai valo, pasižymi antioksidaciniu poveikiu, minkština rankų odą.

Naudojimas: užtepkite priemonės ant valomo paviršiaus arba ant kempinės, išskalaukite ir nuvalykite paviršių, nuplaukite vandeniu.

Atsargiai! Dirgina odą, Sukelia smarkų akių dirginimą. Po naudojimo kruopščiai nuplauti vandeniui. Mūvėti apsaugines pirštines. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Specialus gydymas žr. (pirmosios pagalbos priemonės saugos duomenų lape). Jeigu sudirginama oda arba ją išberia: kreiptis į gydytoją. Nusivilkti užterštus drabužius ir išskalbti prieš vėl juos apsivelkant. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jeigu akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją.

Sudėtis: 5 % <15 % anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, < 5 %: amfoterinės aktyviosios paviršiaus medžiagos, nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos; cymbopogon flexuosus žolelių ekstraktas, konservantai, kvapiosios medžiagos, citrali.

UFI:JE92-J0U4-A002-UKT2

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: