ECOLATIER GREEN aliejus plaukams atstatomasis Arganas, 200 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 44

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8606032060030
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
ECOLATIER GREEN aliejus plaukams atstatomasis Arganas, 200 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Atstatomasis aliejus yra specialiai sukurtas atkurti išsausėjusius plaukus ir suskilinėjusius galiukus. Turtingas maistinių medžiagų jis prasiskverbia į plauko struktūrą, pamaitindamas jį mikroelementais ir vitaminais, efektyviai atstato plaukus per visą ilgį, saugo nuo trapumo, daro juos elastingus. Tinka visų tipų plaukams, veganams! Migdolų aliejus giliai atkuria plaukų struktūrą nuo šaknų iki galiukų, drėkina, praturtina vitaminais! Makadamijų aliejus palaiko apsauginį barjerą, maitina galvos odą ir plaukus, sulaiko drėgmę ir padidina plaukų elastingumą! Biolipidų kompleksas atkuria odos mikrobiotos pusiausvyrą ir palaiko galvos odos mikroflorą. Plaukai tampa glotnūs ir sveikai žvilgantys.

Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant plaukų ir galvos odos, masažuokite 2 min. Užsidėkite dušo kepuraitę ir apvyniokite rankšluosčiu. Palikite 2-3 valandas arba per naktį. Kruopščiai išplaukite plaukus šampūnu. Tik išoriniam naudojimui.

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea Fruit Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Cocoamphoacetate, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Parfum * - ingredients from organic farming

ECOLATIER prekės ženklo tikslas - kurti gaminius tvariai, kad klestėtų ir planeta, ir jos visuomenė. Naudoja gryniausius, natūraliausius, ekologiškus ingredientus iš viso pasaulio ir gamina kosmetiką pagal tarptautinius standartus.

Nesvarbu, ar ieškote odos atjauninimo, ar drėkinimo, siūlome produktus, kurie atitinka įvairius vaikų ir suaugusiųjų odos poreikius.

Gamintojas ALHERBOLAB d.o.o. Beograd, Serbija.

Atsakingas asmuo GREENCOSMETICS Aleksandra Bieziņa iela 11 - 29, Rīga, LV-1029, Latvija. E-mail: info@greencosmetic.eu

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: