-50% IŠPARDAVIMAS Dr.Sea kaukė veidui su auksu ir retinoliu, 50 ml

DR. SEA kaukė veidui su auksu ir retinoliu, 50 ml

Pridėti prie pageidavimų

12,00 €

23,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.
Mažiausia kaina per paskutines 30 dienų: 23.99 €

- +

Kaina lojalumo taškais: 48

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
7294631501453
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR. SEA kaukė veidui su auksu ir retinoliu, 50 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Dr. Sea - Izraelio grožio prekės ženklas, naudojantis natūralią Negyvosios jūros mineralų galią. Kasdien tobulėja ir padeda išlaikyti jūsų odos jaunystę, sveikatą ir natūralų grožį. Siūlydami profesionalią kosmetiką su itin efektyviais komponentais kasdieniam naudojimui, siekia būti šiuolaikinių žmonių pasirinkimu.

Misija pagrįsta ilgamete patirtimi ir žiniomis. Įmonė kuria produktų asortimentą, kuriame derinamos pažangiausios technologijos ir ingredientai, kad jūsų oda būtų aprūpinta viskuo, ko reikia jos sveikatai ir grožiui.

Veido kaukėje yra koloidinio aukso, kuris stimuliuoja medžiagų apykaitos procesus ir taip sustiprina odos regeneraciją. Taukmedžio sviestas, alyvuogių aliejus ir kapsulėse esantis vitaminas E intensyviai maitina odą ir padeda atsispirti neigiamam aplinkos poveikiui. Vienas iš veido kaukės komponentų yra retinolis, kuris pagerina odos spalvą, suvienodina jos tonusą ir reguliuoja vandens ir riebalų balansą. Reguliariai naudojant kaukę pigmentinės dėmės tampa daug mažiau matomos.

Tepkite ant švarios odos, palaikykite 10–15 minučių ir nuplaukite šiltu vandeniu. Priežiūros procedūras užbaikite su dr. Sea Gold dienos ar naktiniu kremu. Įspėjimas: Gaminys turėtų būti naudojamas tik tam tikslui, kuriam jis buvo sukurtas, ir pagal instrukcijas. Nenuryti. Venkite patekimo į akis. Saugoti nuo vaikų. Nenaudokite, jei yra jautrumas bet kuriai sudėtinei medžiagai.

Sudėtyje yra vitamino A. Prieš naudojant atsižvelgti į paros dozę.

Aqua, Mica & Titanium dioxide & Iron Oxide & Tin dioxide, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Acrylates Copolymer (And) Lecithin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate Se, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil, Glycerin (And) Butylene Glycol (And) Aqua (Water) (And) Carbomer (And) Polysorbate-20 (And) Palmitoyl Oligopeptide (And) Palmitoyl Tetrapeptide-3, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbic Acid (Vitamin C), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, D-Panthenol (Vitamin B5), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Sorbitan Tristearate , Sorbic Acid, Fragrance, Benzyl Alcohol, Mannitol & Cellulose & Calcium Sodium Borosilicate & (CI 77492) Iron Oxides & Silica & (CI 77891) Titanium Dioxide & (CI 77480) Gold & Tin Oxide & Hydroxypropyl Methylcellulose

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: