Nauja DERMAL lakštinė veido kaukė su kolagenu ir agurkais, 23 g

DERMAL lakštinė veido kaukė su kolagenu ir agurkais, 23 g

Pridėti prie pageidavimų

1,49 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 6

Prekės kodas :
8809369850439
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DERMAL lakštinė veido kaukė su kolagenu ir agurkais, 23 g
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Odos priežiūros ekspertas su inovacinėmis lakštinėmis kaukėmis.

Atraskite švytinčios ir sveikai atrodančios veido odos, apie kurią svajojote, paslaptį, naudodami lakštinę kaukę, kuri veikia kaip stebuklingas jaunystės eliksyras. Pasinaudokite šia neprilygstama priežiūra jau šiandien ir pajuskite odos skirtumą nuo pirmojo naudojimo!

Priemonė praturtinta kolagenu, agurkų ekstraktu, vitaminu E, puikiai maitina ir injtensyviai drėkina bei ramina odą, atgaivina ir sugrąžina skaistumą jautriai ar pavargusiai odai, padeda palaikyti elastingumą bei suteikia natūralaus spindesio. Švelnus kaukės lakštas puikiai priglunda prie veido ir leidžia mėgautis malonia procedūra.

Atidarę pakuotę išskleiskite kaukę. Uždėkite ją ant švaraus veido. Po 15-20 min. pašalinkite kaukę, o priemonės likučius įmasažuokite į odą. Nereikia nuplauti.
Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos ar sudirgusios odos. Pasireiškus sudirgimui ar alerginei reakcijai, nustoti naudoti priemonę. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Patekus, plauti vandeniu. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Portulaca Oleracea Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Methylparaben, Parfum

Dermal yra Korėjos kosmetikos prekės ženklas, pelnęs pripažinimą dėl aukštos kokybės lakštinių kaukių ir kitų odos priežiūros produktų. Dėl kruopščiai atrinktų ingredientų ir pažangių gamybos technologijų „DERMAL“ siūlo individualiai pritaikytus sprendimus įvairiems odos poreikiams, įskaitant drėkinimą, regeneraciją ir apsaugą nuo senėjimo požymių matomumo.

Gamintojas Dermal Korea Co, Ltd., Korėja.
Atsakingas asmuo: YJN Europe s.r.o. Stefanikova 849. Zilina 010 01. Slovakija. yjneurope@gmail.com

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: