MARUDERM veido kaukė maitinamoji molio, ženšenio ekstraktas + simondsijų aliejus, 100 ml

Pridėti prie pageidavimų

9,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 40

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031113
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido kaukė maitinamoji molio, ženšenio ekstraktas + simondsijų aliejus, 100 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Molio kaukė praturtinta ženšenio ekstraktu ir giliai drėkinančiu simondsijų aliejumi. Kaukė padeda maitinti, drėkinti ir atgaivinti jūsų odą, atskleisdama skaistesnę ir atjaunėjusią veido spalvą! Priemonė puikiai valo odą ir poras nuo nešvarumų bei sebumo pertekliaus.

Tolygiai paskirstykite ant švarios, sausos odos. Venkite akių srities. Palikite 15-20 minučių. Gerai nuplaukite vandeniu. Galima naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant sudirgusios odos. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Saugoti nuo vaikų.

Aqua, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate,Propylene Glycol, Panax Ginseng Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba)Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Beta Glucan, Chamomilla Recutita (Matricaria)Flower Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Leaf Extract, Glycerin, SodiumPCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Valine, Proline, Threonine,Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Glycine, Alanine, Serine, Xanthan Gum,Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Glycereth-2 Cocoate, PotassiumSorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: