REISTILL šampūnas plaukams nuo pleiskanų, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 43

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8032568305046
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
REISTILL šampūnas plaukams nuo pleiskanų, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Reistill Hair Care dėka kasdienė plaukų priežiūros rutina pavirs tikru malonumu.

Šampūnas plaukams nuo pleiskanų su rozmarino, dedešvos bio ekstraktais ir Piroktono olaminu

Šampūnas švelniai valo plaukus ir galvos odą nuo nešvarumų. Ramina ir sureguliuoja galvos odos pH pusiausvyrą. Pašalina pleiskanas ir neleidžia joms atsirasti. Suteikia galvos odai gaivos ir švaros jausmą. Plaukai tampa švelnūs ir blizgantys.

Piroktono olaminas yra viena veiksmingiausių priemonių nuo pleiskanų šiandieninėje rinkoje. Jis švelniai veikia galvos odą, veiksmingai kontroliuoja mikroorganizmų augimą ir tiesiogiai kovoja su pleiskanų priežastimi. Piroktono olaminas yra ypatinga druska, dar žinoma kaip oktopiroksas ir piroktono etanolaminas. Medžiaga yra sintetinė ir padeda kovoje su pleiskanomis. Nėra natūralios alternatyvos, kuri priartėtų prie jos veiksmingumo.

Paskirstykite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, gerai įmasažuokite, tada palikite kelioms minutėms, po to gerai išskalaukite vandeniu. Jei reikia pakartokite procedūrą. Rekomenduojama naudoti kartu su kondicionieriumi. Toliau plaukus formuoti kaip įprasta.

Aqua, Sodium Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Potassium Undecylenoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Piroctone Olamine, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Sodium Cocoyl Glutamate, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Glycerin, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Citric Acid, Benzophenone-4, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: