-35% 7DAYS B COLOUR Lūpų aliejus minkštinamasis / 03 Candy Mania, 4 ml

7 DAYS B.COLOUR Lūpų aliejus minkštinamasis / 03 Candy Mania, 4 ml

Pridėti prie pageidavimų

2,92 €

4,49 € *

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 12

Prekės kodas :
8057592523228
Prekinis ženklas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
7 DAYS B.COLOUR Lūpų aliejus minkštinamasis / 03 Candy Mania, 4 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Apie prekinį ženklą
Atsiliepimai (0)

Patirkite lūpų aliejaus 7 Days žavesį!

Unikali formulė su aliejų mišiniu suteikia lūpoms drėkinimą, minkštumą ir apsaugą nuo įtrūkimų, todėl jos tampa minkštos ir lygios.

Makadamijų, simondsijų, baltosios putonės sėklų aliejai bei vitaminas E drėkina ir lygina lūpų odą, apsaugo nuo šerpetojimo, pleiskanojimo ir suteikia 3D blizgesio be lipnumo jausmo.

Kreminė ir nelabai skysta tekstūra suteikia blizgantį dengimą ir lengvą atspalvį, o saldus aromatas suteikia geros nuotaikos.

Patogus ir praktiškas volelio aplikatorius, leidžia ekonomiškai džiaugtis švytinčiomis ir prižiūrimomis lūpomis.

Palepinkite savo lūpas šiuo gaivumo ir blizgesio prisilietimu iš 7 Days!

Naudoti ant švarių lūpų, pagal poreikį.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui; vengti patekimo į akis; patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją; nenaudoti ant pažeistos odos; nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai sudedamajai daliai; laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje; laikyti nuo 5 °C iki 25 °C temperatūroje; saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, VP/EICOSENE COPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PARFUM, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, SORBITAN SESQUIOLEATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN. MAY CONTAIN: CI 47000, CI 26100, CI 61565, CI 60725.

7 DAYS kosmetika – tai galimybė išreikšti save, parodyti savo asmenybę, daugiau papasakoti apie savo charakterį ir nuotaiką bei pabrėžti unikalią prigimtį. Kūrybiškas ir eksperimentinis požiūris į makiažą ir odos priežiūrą gali padėti rasti savo stilių, sustiprinti savigarbą, priimti ir mylėti save ir savo išvaizdą.

Platus produktų asortimentas, įrodytas jų efektyvumas, priimtina kaina ir paprastas naudojimas leidžia džiaugtis tobulais rezultatais ir skirtingais įvaizdžiais.

Kilmės šalis Kinija.

Atsakingas asmuo už notifikavimą: Sofis SRL Via Vincenzo Monti 8 INT. 207/52; 20123. Milano. Italija. e.mail: [email protected]

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: