BIO NATURELL plaukų kaukė su avokadų aliejumi ir biotinu, 946 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,59 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 19

Prekės kodas :
4820168433795
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
BIO NATURELL plaukų kaukė su avokadų aliejumi ir biotinu, 946 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Bio Naturell stiprinamoji kaukė yra puiki plaukų priežiūros priemonė, kuri stiprina ir maitina plaukus. Šioje kaukėje yra naudingų komponentų – avokadų aliejaus ir biotino, kurie padeda palaikyti sveiką plaukų išvaizdą, mažina lūžinėjimą ir padaro plaukus stipresnius bei žvilgesnius.

Avokadų aliejuje yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie padeda drėkinti ir maitinti plaukus, mažina jų lūžinėjimą ir padidina apsaugą nuo išorinių veiksnių. Biotinas, dar žinomas kaip vitaminas H, palaiko sveiką plaukų išvaizdą ir būklę, stiprina juos ir gerina jų struktūrą.

Naudojant Bio Naturell kaukę, galėsite džiaugtis sveikais ir stipriais, lengvai šukuojamais ir malonaus aromato plaukais. Kaukė tinka visų tipų plaukams, ypač ploniems ir pažeistiems plaukams.

Kaukė yra didelės talpos, todėl ją galima naudoti ilgai ir mėgautis teikiamu efektu po kiekvieno galvos plovimo.

Paskirstyti ant švarių drėgnų plaukų. Po 3-5 minučių kruopščiai nuskalauti vandeniu.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Persea Gratissima Oil, Arginine, Acetyl Tyrosine, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCL, Polyquaternium-11, Citrulline, Hydrolyzed Soy Protein, Glucosamine HCL, Arctium Majus Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Biotin, Disodium Succinate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-10, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Parfum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: