MARUDERM plaukų kaukė nuo pleiskanų, 300 ml

Pridėti prie pageidavimų

8,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 36

Užsakę šias prekes gausite: 1 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397031007
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM plaukų kaukė nuo pleiskanų, 300 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Susipažinkite su Maruderm plaukų priežiūros kosmetika, atpažinkite savo plaukų poreikius ir pradėkite spindėti!

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Plaukų kaukė nuo pleiskanų yra praturtinta specialiais ingredientais, tokiais kaip prebiotikas, bambuko ekstraktas, sacharido izomeratas, arbatmedžio aliejus ir šalavijų aliejus. Ši formulė padeda drėkinti plaukus ir galvos odą bei užkirsti kelią pleiskanų susidarymui, o plaukams suteikiant blizgesį.

Palaikydami sveiką galvos odos mikroflorą, prebiotikai apsaugo nuo pleiskanų ir gerina galvos odos pusiausvyrą. Bambuko ekstrakte gausu mineralų, kurie padeda stiprinti plaukus ir palaiko galvos odos sveikatą. Sacharido izomeratas sumažina galvos odos sausumą, giliai drėkindamas, o tai gali padėti išvengti pleiskanų. Arbatmedžio aliejus kovoja su mikroorganizmais, sukeliančiais pleiskanas. Šalavijų aliejus padeda pagerinti galvos odos būklę, ramina ir atgaivina galvos odą.

Užtepkite pakankamą kiekį priemonės ant drėgnų ir švarių plaukų masažuodami. Palikite kaukę ant plaukų 15-30 minučių. Tada išskalaukite plaukus vandeniu. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

Atsargumo priemonės: tik išoriniam naudojimui. Vengti tiesioginio kontakto su akimis. Patekus, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethiconol, Propylene Glycol, Ceteareth-25, Climbazole, Panthenol, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Fructose, Sodium Citrate, BambusaVulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) LeafExtract, Amodimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, SaccharideIsomerate, Inulin, Polyquaternium-10, Trideceth-5, Sorbitol, MelaleucaAlternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Laureth-9, Butylene Glycol,Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin,Tetrasodium EDTA, Parfum.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Naujausios peržiūrėtos prekės: