DR CLINIC kondicionerius tiesinantis ir minkštinantis plaukus, 250 ml

Pridėti prie pageidavimų

4,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 20

Prekės kodas :
8680923338224
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
DR CLINIC kondicionerius tiesinantis ir minkštinantis plaukus, 250 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Pristatome efektyvų tiesinamąjį plaukų kondicionierių, kuris yra puikus sprendimas visiems, norintiems sutramdyti nepaklusnius, besiveliančius ar garbanotus plaukus. Šis kondicionierius yra specialiai sukurtas plaukams išlyginti ir ištiesinti, kartu suteikiant papildomo drėkinimo ir maitinimo.

Formulėje yra keratinas ir argano aliejus, kurie kartu įsiskverbia į plauko kamieną ir juos atstato, todėl plaukai atrodo sveikesni ir lengviau valdomi. Keratinas padeda ištiesinti ir išlyginti plaukus, o argano aliejus giliai drėkina ir suteikia blizgesį, sveiką išvaizdą.

Kondicionierius tinka visų tipų plaukams ir gali būti naudojamas dažytiems plaukams nesijaudinant dėl išblukimo. Padeda atkurti sausus ir pažeistus plaukus. Pagerina natūralų plaukų atsparumą slinkimui/ garbanojimuisi, todėl plaukai tampa pastebimai švelnesni ir lygesni. Ramina galvos odą, palengvina plaukų formavimą.

Išplaukite plaukus šampūnu, gerai išskalaukite. Kondicionierių paskirstykite per visą plaukų ilgį. Jeigu plaukai linkę greitai susiriebaluoti, nedėkite kondicionieriaus ant plaukų šaknų. Palaikykite bent 2 minutes ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-25, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Pyrus Malus Fruit Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, PPG-1 Trideceth-6, Butylene Glycol,Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Linalool, D-Limonene.

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: