MARUDERM veido serumas drėkinamasis su azijinės centelės ekstraktu, 30 ml

Pridėti prie pageidavimų

10,99 €

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje.

- +

Kaina lojalumo taškais: 44

Užsakę šias prekes gausite: 2 lojalumo taškų(us).

Prekės kodas :
8682397030871
Gamintojas:
KLAUSKITE APIE PREKĘ:
MARUDERM veido serumas drėkinamasis su azijinės centelės ekstraktu, 30 ml
Jūsų Laiškas sėkmingai išsiųstas
Įvyko nenumatyta klaida
Reikia daugiau informacijos?
KLAUSTI APIE PREKĘ
Apie prekę
Naudojimas
Sudėtis
Atsiliepimai (0)

Mūsų oda ne visada gali atrodyti tobula, nes ją visada veikia aplinkos sąlygos. Todėl ji greičiau šiurkštėja, glemba ir sensta. Dėl visų šių priežasčių savo odai privalome suteikti jai būtiną priežiūrą.

MARUDERM nėra tik pavadinimas – tai liudijimas apie tikėjimą gamtos raminamuoju prisilietimu. Su šia kosmetika kelionė po grožio pasaulį, kuriame gamtos grynumas susitinka su moksline patirtimi, bus pagrįsta tvarumu ir efektyvumu.

Serumas skirtas maitinti, atgaivinti ir drėkinti jūsų odą. Specialiai praturtintas giliai drėkinančia hialurono rūgštimi ir odą atnaujinančiu Bifida Fermento lizatu. Serumas tinka visų tipų odai, įskaitant jautrią odą. Sudėtyje yra azijinės centelės ekstrakto, kuris padeda nuraminti odos jautrumą.

Greitai įsigerianti formulė be jokių lipnių likučių, tinka kasdieniam naudojimui, ryte ir vakare, kaip holistinės odos priežiūros rutinos dalis.

Hialurono rūgštis: giliai įsiskverbia į odą, kad putlintų, drėkintų ir sumažintų smulkių raukšlelių atsiradimą.

Bifida Fermento lizatas: natūraliai gaunamas probiotikas padeda atkurti odos barjerą, didina odos elastingumą ir sulygina veido spalvą.

Azijinės centelės ekstaktas: nuramina sudirgusią odą, suteikia gaivų ir vėsinantį pojūtį.

Ryte ir vakare masažuodami užtepkite kelis lašus serumo ant švarios odos.

Atsargumo priemonės: Prieš naudojant produktą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą, kad išvengtumėte galimo nepageidaujamo šalutinio poveikio ar sudirginimo. Jei atsiranda dirginimas, nutraukite naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Aqua, Centella Asiatica Leaf Extract, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Bifida Ferment Lysate, Panthenol, Sodium PCA, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Lactate, Arginine, Glycine, Aspartic Acid, Alanine, Proline, Serine, Histidine, Phenylalanine, Valine, Isoleucine, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Threonine, PCA, Butylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Inulin Lauryl Carbomate, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA

Atsiliepimų nėra

Rašyti atsiliepimą
Saugiais mokėjimais rūpinasi:
Jūsų prekių kelione rūpinasi:

Rekomenduojamos prekės:

TOP prekės:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Naujausios peržiūrėtos prekės: